4-6 Kişilik 10 Dakika 4 Saat
Malzemeler
- 1 Paket Dankek Çikolatalı Rulo Pasta
- 1 kg süt
- 1 su bardağı toz şeker
- 2 yemek kaşığı Ülker Toz Kakao
- 3 yemek kaşığı un
- 1 yemek kaşığı tereyağ
- 1 yemek kaşığı Çokokrem
- 1/2 paket Ülker Bitter Kuvertür Çikolata
- Süsleme için; Ülker Bitter Damla Çikolata
Süsleme için;
- Ülker Bitter Damla Çikolata
Hazırlanışı
Süt ve şekeri bir tencerede kısık ateşte ısıtın. Un ve kakaoyu ayrı bir kaba alın. Isıttığınız sütün yarısını unlu karışıma alın ve çırpma teli ile topaklanma gidene kadar çırpın. Ocakta kalan sütü kaynatın ve unlu karışıma dökün. Supangleyi ocaktan alıp, tereyağı ve çikolatayı karışım sıcakken içine atıp eriyene kadar çırpın. Dankek Çikolatalı Rulo Pasta’dan ince dilimler kesip kupların içerisine ikişer parça koyun, üzerini supangle ile doldurun ve önce oda sıcaklığında sonra dolapta servis soğukluğuna gelene kadar soğutun. Üzerini hindistan cevizi, fıstık veya çikolata parçaları ile süsleyerek servis edebilirsiniz.
Afiyet Olsun!
-
Halley Pastası
TARİF İÇİN TIKLAYIN -
Çikolatalı Çilekler
TARİF İÇİN TIKLAYIN -
Bitter Damla Çikolatalı Kurabiye
TARİF İÇİN TIKLAYIN -
Dilim Pasta
TARİF İÇİN TIKLAYIN -
Lezzetli Kadayıf Topları
TARİF İÇİN TIKLAYIN -
Nefis Çikolatalı Muzlu Bonbon
TARİF İÇİN TIKLAYIN -
Mozaik Pasta
TARİF İÇİN TIKLAYIN -
Efsane Manolya
TARİF İÇİN TIKLAYIN -
Pratik Çikolatalı Mus
TARİF İÇİN TIKLAYIN -
Fondü
TARİF İÇİN TIKLAYIN