6-8 Kişilik 2 Saat 5 Dakika
Malzemeler
- 2 paket krem şanti
- 2 su bardağı soğuk süt
- 12 tane Ülker Halley
- 80 gr Ülker Bitter Kuvertür Çikolata
- 100 ml krema
Hazırlanışı
Sütle krem şantiyi iyice katılaşana kadar çırpın. Halley’leri küçük parçalar halinde kesin ve krem şantiye ekleyip karıştırın. Streç film ile kapladığınız bir kalıba dökün ve bastırarak düzleştirin. Kalıbı dondurucuya koyun ve donuncaya kadar bekletin.
Bu arada bir sos tenceresinde kremayı ısıtın ve Ülker Bitter Kuvertür Çikolata’yı ilave edip ocaktan alın ve çikolata eriyene kadar karıştırın. Pastayı buzluktan çıkarın ve servis tabağına ters çevirin. Üzerine çikolata sosunu gezdirip dilimleyerek servis yapabilirsiniz.
Afiyet Olsun!
-
Çikolatalı Çilekler
TARİF İÇİN TIKLAYIN -
Bitter Damla Çikolatalı Kurabiye
TARİF İÇİN TIKLAYIN -
Dilim Pasta
TARİF İÇİN TIKLAYIN -
Lezzetli Kadayıf Topları
TARİF İÇİN TIKLAYIN -
Nefis Çikolatalı Muzlu Bonbon
TARİF İÇİN TIKLAYIN -
Mozaik Pasta
TARİF İÇİN TIKLAYIN -
Efsane Manolya
TARİF İÇİN TIKLAYIN -
Rulo Pastalı Supangle
TARİF İÇİN TIKLAYIN -
Pratik Çikolatalı Mus
TARİF İÇİN TIKLAYIN -
Fondü
TARİF İÇİN TIKLAYIN