2 Kişilik 5-10 Dakika 20 Dakika
Malzemeler
- 12 çilek
- 100 gr Ülker Bitter Kuvertür Çikolata
- 50 gr Ülker Beyaz Pul Çikolata
- Süsleme için Renkli krinkıl pasta süsü (İsteğe bağlı)
Hazırlanışı
Ülker Bitter Kuvertür Çikolatayı küçük parçalara ayırın ve cam kase içine alın. İçi sıcak su olan bir tencere üzerinde benmari usulü eritin.
Çilekleri yıkayıp iyice kurulayın. Eritilmiş çikolataya batırın ve yağlı kağıt üzerine dizin. Çikolatanın donması için 20 dakika bekletin.
Ülker Beyaz Pul Çikolatayı da ayrı bir kasede yine aynı yöntemle eritin ve yağlı kağıttan yapılmış külahın içine doldurun. Çikolatalı çileklerin üzerine beyaz çikolata ile yatay çizgiler yapın ve servis yapıncaya kadar buzdolabında bekletin.
Afiyet Olsun!
-
Halley Pastası
TARİF İÇİN TIKLAYIN -
Bitter Damla Çikolatalı Kurabiye
TARİF İÇİN TIKLAYIN -
Dilim Pasta
TARİF İÇİN TIKLAYIN -
Lezzetli Kadayıf Topları
TARİF İÇİN TIKLAYIN -
Nefis Çikolatalı Muzlu Bonbon
TARİF İÇİN TIKLAYIN -
Mozaik Pasta
TARİF İÇİN TIKLAYIN -
Efsane Manolya
TARİF İÇİN TIKLAYIN -
Rulo Pastalı Supangle
TARİF İÇİN TIKLAYIN -
Pratik Çikolatalı Mus
TARİF İÇİN TIKLAYIN -
Fondü
TARİF İÇİN TIKLAYIN