Halley Pastası

6-8 Kişilik 2 Saat 5 Dakika

Malzemeler

  • 2 paket krem şanti
  • 2 su bardağı soğuk süt
  • 12 tane Ülker Halley
  • 80 gr Ülker Bitter Kuvertür Çikolata
  • 100 ml krema 

Hazırlanışı

Sütle krem şantiyi iyice katılaşana kadar çırpın. Halley’leri küçük parçalar halinde kesin ve krem şantiye ekleyip karıştırın. Streç film ile kapladığınız bir kalıba dökün ve bastırarak düzleştirin. Kalıbı dondurucuya koyun ve donuncaya kadar bekletin.

Bu arada bir sos tenceresinde kremayı ısıtın ve Ülker Bitter Kuvertür Çikolata’yı ilave edip ocaktan alın ve çikolata eriyene kadar karıştırın. Pastayı buzluktan çıkarın ve servis tabağına ters çevirin. Üzerine çikolata sosunu gezdirip dilimleyerek servis yapabilirsiniz.

Afiyet Olsun!