HABERLER

Yıldız Holding, Contemporary İstanbul’da çocukları çağdaş sanatla tanıştırıyor

Klasik ve çağdaş sanat alanında pek çok projeye destek olan Yıldız Holding, bu yıl 7’ncisi düzenlenecek olan Contemporary İstanbul çağdaş sanat fuarına da sponsor oldu.

Klasik ve çağdaş sanat alanında pek çok projeye destek olan Yıldız Holding, bu yıl 7’ncisi düzenlenecek olan Contemporary İstanbul çağdaş sanat fuarına da sponsor oldu.

Bu yıl 22-25 Kasım 2012 tarihleri arasında düzenlenecek fuarda açılacak Ülker Çocuk Sanat Atölyesi, çocuklara dört gün boyunca kendilerini özgürce ifade edebilecekleri bir sanat ortamı sağlayacak.

Geçtiğimiz yıl Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bir çağdaş sanat fuarında çocuklara yönelik atölye açan Yıldız Holding, bu geleneğini bu yıl da devam ettiriyor. Türkiye’nin en kapsamlı uluslararası çağdaş sanat fuarı Contemporary Istanbul’a sponsor olan Yıldız Holding, fuarda açacağı Ülker Çocuk Sanat Atölyesi ile büyüklerin yanı sıra, küçük sanatseverleri de çağdaş sanata alıştıracak. 

Bu yıl 22-25 Kasım 2012 tarihleri arasında Lütfi Kırdar ve İstanbul Kongre Merkezleri’nde açılacak olan fuar, 55’i yurtdışı, 45’i yurt içi olmak üzere 100 çağdaş sanat galerisi ve 600 sanatçıyı ağırlıyor. Contemporary İstanbul’un “çocuk” bölümünü sahiplenen Yıldız Holding, geçen yıl başlattığı Ülker Çocuk Sanat Atölyesi’ni Contemporary İstanbul’da da çocukların hizmetine sunacak. Atölye, fuarı ziyaret edecek çocukların, çağdaş sanatı, yazı, resim, kolaj, enstalasyon, video ve dijital gibi çok farklı uygulamalarla deneyimlemelerini sağlayacak.

Hem eğlenceli hem de öğretici atölye çalışmalarına katılan çocuklar, boya ve tuvalin yanı sıra farklı malzemelerle yaptıkları sanat eserlerini sergileme imkanı da bulacak.  Bu yıl Yıldız Holding sponsorluğunda açılan Kent Duvarlarının Yarım Yüzyılı: Burhan Doğançay Retrospektifi kapsamında da açılan Ülker Çocuk Sanat Atölyesi’nde çocuklar, çağdaş Türk sanatının en büyük ustalarından Burhan Doğançay ile tanışma ve sohbet etme imkanı da bulmuştu. Anne babalar, çocukları için 22-25 Kasım tarihlerini not alabilir.

Ülker Çocuk Sanat Atölyesi
22 - 25 Kasım 2012 tarihleri arasında 6 -12 yaş arası çocuklar, Contemporary İstanbul sanat fuarında Ülker Çocuk Sanat Atölyesi’nde farklı, eğlenceli ve yaratıcı çalışmalarla güncel sanatı deneyimleme şansı yakalıyor. Üstelik 4 gün boyunca çağdaş sanat eserleri, sanatçıları ve teknikleri ile tanışma fırsatı buluyor. Üstelik Ülker Çocuk Sanat Atölyesi’ndeki farklı, eğlenceli ve yaratıcı atölyeler ile güncel sanatı kendileri deneyimleme şansı yakalıyor. 

Günlük Program
Contemporary İstanbul’daki Ülker Çocuk Sanat Atölyesine katılacak her çocuk Çağdaş Sanat eserlerini gezerek, inceleyerek ve keşfedecek. Gezi sonrasında ise onlar için özel olarak hazırlanan atölyede eğlenceli ve yaratıcı aktivitelere katılabilecek.  

Gruplar ve Çalışma Saatleri
6-12 yaş grubuna yönelik hazırlanan programımız özel ve kaliteli bir çalışma için 20 çocuk ile sınırlandırılmıştır.
 

Hafta içi Hafta sonu
11.00 - 12.30 11.00 - 12.30 11.30 - 13.00
13.30 - 15.00 13.00 - 14.30 13.30 - 15.00
15.30 - 17.00 15.00 - 16.30 15.30 - 17.00
17.30 - 19.00 17.00 - 18.30 17.30 - 19.00


Ayrıntılı bilgi ve sorularınız için:
Yıldız Holding Kurumsal İletişim:


Tel: 0 212 274 29 33
E-posta : sanat@ulker.com.tr
Lütfi Kırdar, Rumeli Salonu, Alt Kat.

Programa katılım için önceden randevu alınması önerilir.

Aktivitelerimize katılmak isteyen tüm çocukları Contemporary İstanbul süresince Ülker Çocuk Sanat Atölyesine bekliyoruz!
 

    • Ülker 2023 finansal sonuçlarını açıkladı

      Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, 2023 yılını 56 milyar TL ciroyla kapattı. Şirket 2024 yılında da faaliyet gösterdiği pazarlardaki liderliğini ve güçlü büyümesini devam ettirmeyi hedefliyor....

      DEVAMINI OKU
    • “Ülker Apartmanı” sakinleri tüm Türkiye’ye kapılarını açıyor

      “Ülker Apartmanı” sakinlerinin birbirinden keyifli anlarının ekrana yansıyacağı yeni reklam filmi serisinin tanıtım filmi izleyicilerle buluştu. ...

      DEVAMINI OKU
    • Afra Saraçoğlu Ülker Çikolata’nın yeni reklam yüzü oldu

      Türkiye’nin 1 numaralı çikolata markası Ülker Çikolata’nın* yeni reklam kampanyasında, yıldız oyuncu Afra Saraçoğlu rol aldı. ...

      DEVAMINI OKU
    • Ülker’den robot projesi

      Üretimden insan kaynaklarına, performans yönetiminden satışa kadar dijitalleşme ve teknoloji yatırımlarına hız veren Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker, Gebze Fabrikası’nda 20 otonom mobil robotu devreye aldı. Ham madde ve ambalaj başta olmak üzere 2 bin 600 çeşit malzemeyi taşıyabilen robotlar, fabrikada üretim verimliliğini ve maliyet avantajını artıracak. ...

      DEVAMINI OKU